Om oss

Kållekärrs Gym – Vi hjälper dig att nå ditt mål! 

Välkommen till gymmet som har funnits på Tjörn i 36 år

Vi är en ideell förening och har funnits på Tjörn sedan 1986. På vårt gym sker all träningen i flera olika ombonade rum på två våningar. Vi har flera utbildade instruktörer som helt kostnadsfritt hjälper till med träningsschema, tips och råd.

Alla som tecknar gymkort på en månad eller mer får en personlig accessbricka som kan användas på årets alla dagar mellan 04.00-24.00. Med våra generösa öppettider för accessinloggning kan man träna när det passar som bäst - självklart också på alla årets röda dagar. Så varför inte köra lite benträning på julafton och samtidigt titta på Kalle Anka på vår platt-tv?!

Kållekärrs Gym passar alla - både motionärer och atleter. För att garantera dig säker träning går vi igenom vår utrustning flera gånger varje månad. Vi har maskiner för alla muskelgrupper, främst från Technogym, men också från Nordic Gym och Gymleco med flera. Gymmet har en stor uppsättning hantlar från ett kilo ända upp till över 60 kilo. Vi har exklusiva cyklar, roddmaskiner och löpband för cardioträning. Varje år uppdaterar vi gymmet med ny utrustning.

I vår butik säljer vi kosttillskott till internetpris - kosttillskott som är fria från tveksamma och olagliga substanser. Vi tar bara in produkter som vi kan sälja med gott samvete, och som vi vet fungerar. Fråga gärna vår kunniga personal för tips och råd. Vår kosttillskottsleverantör är MM sports och nya beställningar görs varje månad.

För dig som vill sola har vi två stora solarium med ansiktskanoner. Varje soltid är 18 minuter och priset per solning är 45 kronor om du köper ett 10-kort. För att garantera dig valuta för pengarna byter vi alltid rören i våra solarier långt före rekommenderad maxtid är förbrukad. Våra solarierör är alltid under tillåten maxstyrka. Ring och boka tid – eller kom på drop-in-. Under solningen kan man lyssna på radio eller ta med sin favorit-cd. Båda rummen har tillgång till cd-spelare.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

 


Exempel på gymutrustning:

  • Stor uppsättning fria vikter (hantlar upp till 65 kg:tre uppsättningar upp till 10 kg - två uppsättningar upp till 29 kg)
  • Fyra exklusiva löpband
  • Crosstrainers, rodd m.m.
  • Många gymmaskiner (från bla Gymleco, Nordic gym, Technogym mfl)
  • Utrustning för strongman (ex fyra strongmanväskor, stockpress m.m.)


 
För gratis utlåning:

  • Lyftbälten
  • Grepp för greppträning
  • Gymboll m.m.  
  • Gymmet har ett 30- tal skåp för gratis utlåning. Ta med hänglås - eller köp ett i receptionen!
© 2023 Gym.n.nu / Gym.nu. Alla rättigheter förbehållna. | Design by Tribune